Renhold

Kom i gang

Hva vi kan hjelpe deg med

EMENDA er en erfaren og profesjonell aktør innen renholdsfaget. Vi tilbyr effektivt renhold i Oslo, Akerhus, Drammen og Øvre Eike til små og store virksomheter alt fra butikker,borettslag og næringseiendommer. Våre leveranser skjer gjennom kompetente medarbeidere, moderne utstyr og metodevalg.

Du som kunde får oppfølging og kvalitetssikring i hele kontraktsperioden. Våre tilbud på renhold tilpasses ditt behov og budsjett slik at du får riktig leveranse til rett tid og avtalt pris. Velg EMENDA som ditt nye renholdsfirma.

  • Daglig renhold

  • Flyttevask

  • Trappevask

  • Gulvbehandling

  • Byggerenhold

Pris

Flyttevask: 90,- per/m2

Byggevask: 30,- per/m2

Boning: Varierer fra 10-30,- per/m2

Daglig renhold: Be om et uforpliktende tilbud

Trappevask: Be om et uforpliktende tilbud

Alle priser er eks mva

Kom i gang

Fantastisk godt gjennomført! Rask og gjorde arbeidet akkurat som jeg ønsket. Hyggelig og sympatisk kar. Anbefales på det sterkeste!

Ruby Asvik

Marius gjorde en flott jobb hos oss, i tillegg var han punktlig og høflig.

Christian Uribe

Et seriøst firma som tilbyr hjelp og kommer med nyttige råd om videre vedlikehold etter jobben var blitt utført. Rask og effektiv.

Elizabeth Trujillo

Utrolig hyggelig og flink. God kommunikasjon underveis. Var effektiv og flink til å jobbe og resultatet ble til slutt veldig bra. Mine beste anbefalinger.

Joh Harald Kvaase

Rask til å ta kontakt og stilte på befaring samme dag. Jobben var krevende men utført meget bra. Marius er en meget hyggelig mann som vi anbefaler på høyeste og vil også anbefale han til andre. Dette er ikke siste gang vi ser Marius.

Morten Groth

Kom i gang