Om Emenda

EMENDA ble opprettet i 2016 i Hønefoss, og har siden det opparbeidet seg en kundekrets i Ringerike, Oslo, Akerhus, Drammen og Øvre Eiker. EMENDA har nå hovedkontor i Hokksund.

EMENDA lever av fornøyde kunder, og har en brennende iver for å utbedre private og næringsrelaterte eiendommer.

Vår verdi er at du setter pris på oss!

Daglig Leder – Marius Hovland

Vi hjelper deg med:

  • Renhold

  • Gartner og vaktmestertjenester

  • Fasadevask

Vår visjon

Vi er opptatt av kvalitet i det de tjenestene vi leverer, og søker alltid etter å være i forkant av utviklingen, til fordel for sluttproduktet du som kunde opplever. Det er våre kvaliteter som holder på kunder i år etter år.

For oss er god kommunikasjon med våre kunder svært viktig. Våre kunder opplever oss som fleksible, og vi svarer raskt på henvendelser. Vi gir både store og små kunder den samme kvaliteten på oppfølging og kommunikasjon.

Hvem er Marius?

Jeg vokste opp på Bærums verk i Bærum, født 29.07.91.

Gjennom årene så har jeg hentet ut erfaringer fra mange forskjellige steder hvor jeg den dag idag kan levere de tjeneste som jeg mestrer.

Med årserfaring innen Greenkeeper på Bærum golfklubb som jeg kombinert ved å arbeide som læring i anleggsgartner yrke føler jeg meg trygg til å velge dette ut som en del av tjeneste jeg leverer.

Sulten på nye erfaringer etter 5 år som anleggsgartner beveget jeg meg over i vaktmesteryrket, hvor jeg over 2 år lærte meg vedlikeholdsrutiner, driftskontroll, og HMS-kontroll på borettslag/sameiet og næringsbygg.

Gjennom disse årene har jeg sett måter å forenkle prosessen på med å utarbeide vedlikeholdsplaner og HMS-rutiner elektronisk for en bedre oppfølging og bedre dokumentert tjeneste.

Etter noen år så valgte jeg meg ut noe mange har et anspent forhold til, nemlig renhold. Men Renhold er jo en kunst, spør du meg? Kombinasjoner av kjemi, produkter og arbeidsteknikk som jobber sammen for et best mulig resultat er jo kjempe spennende?

De siste 4 årene har jeg spesialisert meg på renhold og fasadevask. Hvor jeg alltid er på utsikk etter nye produkter, maskiner som kan forenkle arbeidet, gjøre et bedre resultat for den som velger meg til å utføre jobben.

Jeg blir like glad hver gang noen sier til meg ” Den metoden der, den har jeg ikke sett før”. Dette er en kommentar jeg stadig får når jeg vasker vinduer opptil 21 meter uten lift, ved hjelp av et rentvannsystem og karbonstang.